Snabba köpbesparingar för att lägga mer pengar i fickan

 

Med ett nytt år kommer många nya mål och resolutioner. Om en av dina var att spara mer när du handlar, så har jag några enkla tips att använda här för att hjälpa dig. Några har du säkert hört talas om tidigare och andra kan vara nya. Kanske har du dock haft kuponger som inte varit värt tid att spara eller det där butiksvarumärket inte smakar så bra, här är några idéer som kan överraska dig.

 

5 sätt att direkt spara pengar medan du handlar

Handla med kuponger

Kuponger har inte gått i mode och det finns nu så många bra sätt att använda dem att du verkligen inte har någon ursäkt för att inte göra det. De finns fortfarande i butikerna, det gammaldags sättet men nu kan du också hitta dem online eller ens få dem skickade till din telefon. Du kan prenumerera på kupongnyhetsbrev, skriva ut dem direkt direkt från återförsäljare och tillverkare eller gå till cdon rabattkod.

 

Köp butik märke på allt

Standardvarumärke eller butik-varumärke kommer att spara dig från några cent till några dollar på varje köp som du gör. Du kan kontrollera ingredienserna på etiketten och 99% av tiden, de är exakt samma som varumärkesekvivalenten. Du betalar bara mer pengar för namnet.

 

Dra nytta av efterförsäljning

Ett annat sätt att få omedelbara besparingar är att handla efter en semester eller efter en säsongsförsäljning. Oavsett om du hamstrar upp för nästa år eller tar tag ett nytt bröd i tid innan den blir gammal, kan du spara pengar på de saker du planerar att köpa ändå genom att handla efter försäljning.

 

Använd shopping apps för att få det bästa erbjudandet

SmartPhones har fått sina namn genom att ge oss många smarta och användbara applikationer. Mobiltelefonapparater som PriceGrabber och Consumer Reports eller streckkodsprogram låter dig kolla in en affär när du handlar och jämför det med priserna på andra butiker. Du kan skanna streckkoderna för mat och dagligvaror, elektronik och mer och jämföra dem med priser på nätet.

Använda besparingar i butik och köp i bulkalternativ

Slutligen är ett annat sätt att spara att använda de sparar i butiken som redan existerar, t.ex. genom att köpa saker, använda på lådkupongerna och köpa i bulk. Inköp av bulk kan spara dig mycket pengar, speciellt på saker som du vet att du kommer att behöva mer av så småningom som toalettpapper.

Vem vill inte spara mer om de saker de behöver köpa i alla fall? De senaste ekonomins dips har lämnat många människor kämpandes för att ens lägga mat på bordet. Även om du har pengar, hjälper det att handla smart och spara ännu mer. Med dessa tips har du nu 5 sätt att direkt spara pengar medan du handlar

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now